SEGÍTSÉG LETÖLTÉSHEZ!!!


Először is a filmek menüpont alatt tekintheted meg a filmeket haladva az oldalakon,illetve a lap alján a KATEGÓRIÁK menüpontban kiválasztva a neked tetsző kategóriát és abban lapozgatva a filmeket!

1 ESET
Ezek után ha egy film megtetszik kattints a címére,majd a megjelenő lapon ha úgy döntesz,hogy letöltöd a filmet a leírás végén egyszerűen kattints "A FILMÉRT KATT IDE" kinézetű gombra.
Ilyenkor 1 fájl töltődik le amit,ha a letöltés végzett már nézhetsz is!

2 ESET
A kiválasztott film megvan,akkor a film adatlapján alul kattints "A FILMÉRT KATT IDE CD1" kinézetű gombra,majd tedd ugyanezt a "A FILMÉRT KATT IDE CD2" gombbal is.
Miután letöltötted mindkét fájlt egyszerűen megnyitva már nézheted is a filmet.

3 ESET /A
A kiválasztott film adatlapján "A FILMÉRT KATT IDE" kinézetű gomb lenyomására nem a film kezd töltődni ,hanem EGY OLDALRA IRÁNYÍT ÁT,AHOL A FÁJLOK FEL VANNAK SOROLVA.
Ezek mindegyikét le kell töltened-
--) Egyenként innen indítva
A letöltött fájlokat egy külön mappába kell beraknod,hogy csak az adott film részei legyenek benne.
Ezek után (ha nem rar fájlban vannak) átnevezed őket így
filmcime.part.rar filmcime.part2.rar és így tovább.
Utánna már csak annyi a dolgod,hogy az első fájlra jobb egérgomb és kicsomagolás ide.


3 ESET / B
A kiválasztott film adatlapján "A FILMÉRT KATT IDE" kinézetű gomb lenyomására nem a film kezd töltődni ,hanem EGY OLDALRA IRÁNYÍT ÁT,AHOL A FÁJLOK FEL VANNAK SOROLVA.
Ezek mindegyikét le kell töltened-


--)1 lépésA Jdownloader-t innen töltsd le LETÖLTÉS
nem kell installálni,csak az exe-vel nyisd meg a programot,
és utánna a fájlokat jelöld ki jobb egér gomb MÁSOLÁS,
Ha másolást nyomtál és a Jdownloader be van kapcsolva, fel kell ismerje a linkeket magától!

2.lépés: A linkek megjelennek e linkgyűjtőben. A linkek feletti mappára kattints jobb klikkel >>> tovább. Ezután a linkek átemennek a letöltéshez.Itt már csak egy Play gombot kell nyomnod és már tölti is.
Ha a linkek jelszóval védettek kattints kettőt a letölteni kívánt mappára és alul az "Archivum jelszava” mezőbe írd be a jelszót.
A Beállítások >>> Letöltés és kapcsolatok-nál beállíthatod hogy hova mentse a filmet.
Ezek után (ha nem rar fájlban vannak) átnevezed őket így
filmcime.part.rar filmcime.part2.rar és így tovább.
Utánna már csak annyi a dolgod,hogy az első fájlra jobb egérgomb és kicsomagolás ide.



NÉZHETED IS!
JÓ SZÓRAKOZÁST!


A régebbi feltöltéseknél előfordulhat hogy jelszót kérnek a filmek,ebben az esetben ezeket próbáljátok meg:
- elitewarez.hu 
-elitwarez.hu (vigyázz csak egy e betű az eltérés)
- csudafilmek.blogspot.com
illetve gandzsa



IDE TETTEM FEL NEKTEK OLYAN PROGRAMOKAT,AMIK BIZTOSAN LEJÁTSZÁK A FILMEKET!ÉS ÍROK EGY KIS SEGÍTSÉGET IS,HA BÁRMI PROBLÉMA VAN IDE ÍRHATJÁTOK ÉS AHOGY TUDOK SEGÍTEK!!!!

ConvertXtoDVD

Leírás:

ConvertXtoDVD egy magyarul is tudó konvertáló program, amellyel DVD formátumra alakíthatjuk a főbb filmes kiterjesztéseket. A konvertálást követően a filmet a szoftver segítségével DVD-re ki is tudjuk írni. Ezenkívül fel is tudjuk darabolni, illetve össze is tudjuk fűzni a filmeket, valamint PAL/NTSC szabványokat is meghatározhatunk.

A ConvertXtoDVD által támogatott formátumok:

AVI
DivX
XviD
MOV
VOB
MPEG
WMV
WMV3
HDTZ

WinX Video Converter

 

Leírás:

WinX Video Converter egy ingyenes video konvertáló program, amellyel többek közt a filmek zenéit is kimenthetjük MP3-ba. A szoftver kezelőfelülete egyszerű, használata gyorsan elsajátítható. Az átalakításkor beállíthatjuk a video főbb paramétereit is.

A WinX Video Converter által támogatott főbb formátumok:

AVI
FLV
MOV
MPEG1/2
WMV
DivX



 Ingyenes DVD, avi, mpeg, DivX és mp3 lejátszó, feliratozással.
A magáncélra ingyenes lejátszóval nem csak DVD-filmeket, hanem avi, mpeg, DivX, illetve AC3 adatokat is megtekinthetünk, valamint mp3 zenét hallgathatunk. A program számtalan különleges szolgáltatással rendelkezik: filmfeliratok betöltése, képkockák elmentése, filmlejátszás a Windows Asztalon stb. Magyar fordítás: Hevesi János




Ez az ingyenes VLC Médialejátszó egy több platformon használható multimédia lejátszó, mely MPEG és DivX formátumok mellett minden fontosabb audio és video formátumot is képes lejátszani. Ezen kívül a VLC Médialejátszó lehetővé teszi, hogy a letöltés alatt is megtekinthető legyen az aktuális videó.

 Mutatós kezelőfelülettel rendelkező médialejátszó, mely az zenék mellett videók lejátszására, internet rádiók hallgatására is alkalmas. Támogatott formátumok: MP3, OGG, WAV. Videók: AVI és MPEG. Extra: feliratok megjelenítése, CD/DVD-írás, grabber funkciók, audiok konvertálása, skinezhető felület, plugin bővítések. Magyarítás: : Tóth Bálint, Tom Evin, Herczeg József Tamás.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése