MICIMACKÓ ÉS A ZELEFÁNTMicimackó és a Zelefánt 
(Pooh's Heffalump Movie)  

Kattintson a képre!
színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 68 perc, 2005

rendező: Frank Nissen
forgatókönyvíró: Brian Hohlfeld, Evan Spiliotopoulos
zene: Joel McNeely
producer: Jessica Koplos-Miller
szereplő(k): 
Jim Cummings (Micimackó/Tigris hangja)
Ken Sansom (Nyuszi hangja)
John Fiedler (Malacka hangja)
Brenda Blethyn (Zelefántmama hangja)
Kath Soucie (Kanga hangja)

A Százholdas Pagony békéjét súlyos lábak dobbanása zavarja meg. Valami félelmetes közeledik! Ami pedig félelmetes, az talán a Zelefánt - hiszen ebben az évszakban igen sokan járkálnak errefelé. A Zelefántot ugyan még senki sem látta, de már mindenki róla beszél. Régi barátaink, Micimackó (baráti körben Medveczky Medve néven is közismert), Malacka, Nyuszi, Tigris és a többiek a szörnyű eseményre készülnek: amikor szembe kell majd nézniük azzal, amiről mindenki tud valami fontosat, csak azt nem tudja senki, hogy mi lehet az. A Százholdas Pagony lakói elindulnak, hogy elfogják a rettegett lényt. Zsebibaba, a kis kenguru is csatlakozni akar hozzájuk, ám a többiek szerint túl fiatal még az efféle kalandhoz.

Ő azonban mégis útra kel egyedül, és nagyobb eredménnyel jár, mint a többiek: találkozik a Ormi nevű játékos, fiatal elefánttal. Zsebibaba hamar rájön, hogy az elefántok egészen mások, mint amit meséltek róluk, és hogy ez a lény éppen úgy fél Zsebibaba barátaitól, mint azok tőle. Ám a két fiatal hamar barátságot köt, és mindent megtesznek, hogy eloszlassák rokonaik és barátaik egymás iránti alaptalan félelmeit.

LETÖLTÉS:


JELSZÓ:
 elitewarez.hu vagy csudafilmek.blogspot.com

4 megjegyzés:

Bence írta...

Hello.

AZ lenne a kérdésem, hogy miután letöltöttem, hogyan tudom lejátszani?

Csudafilm írta...

szia

van egy winrar nevű program letöltöd felinstall,ujrainditod a gépet,majd utanna megkeresed a film letöltött 2 részét,és a part1-re ráklikk jobb egérgombbal és kicsomagolás ide,ezek utan pedig lejatszas a kicsomagolt filmre

Bence írta...

Szia,

Köszi, közben már kitaláltam, csak nem tudtam milyen kiterjesztés (bár 2 darab, mi lehetne?). De már megnéztem, azért köszi a választ.

Anonymous írta...

mi a jelszó?

Megjegyzés küldése